- ​Du kan kontakte os 24-7-365 dage om året

Farligt gods

Kører vi også med

Ekspres kurer: Lufttransport og vejtransport døgnet rundt

Hos Sprintcargo kan vi tilbyde at kombinere vejtransport med ekspres luftfragt, hvis du har en forsendelse, som skal hurtigt frem. Vi har flere lokale kunder fra blandt andet Randers, Silkeborg og Viborg, men vores ekspres kurer kører i Danmark og hele Europa. Ekspres luftfragt kan være til hele verden. Vi har døgnvagt (24-7-365), og derfor kan vi hente eller bringe forsendelser døgnet rundt og året rundt.

Du kan benytte ekspres luftfragt til de fleste forsendelser

Med en ekspres kurer kan vi tilbyde ekspres luftfragt til de fleste former for gods og andre former for forsendelser. Det kan for eksempel være et vigtigt dokument, det kan være en eller anden form for dokumentation, eller det kan være en reservedel. Vi har også stor erfaring med transport af:

  • Følsomt gods
  • Farligt gods
  • Fødevarer
  • Dyr

Ekspres luftfragt kan være planlagt, og det kan være akut, men det kan også være snarest muligt. Vores ekspres kurer aftaler de nærmere detaljer, når du ringer til os. 

Vi bestræber os altid på at være fleksible og hurtige, uagtet arten af kurerkørslen, og vi overholde alle vores aftaler om blandt andet afhentnings- og levereringstidspunkter.

Kontakt vores ekspres kurer for lufttransport

Hvis du har brug for ekspres luftfragt, kan du kontakte os for at få en pris eller for at bestille transport.

Du kan ringe til os på telefon 86 45 09 99, og det kan være 24 timer i døgnet, hvis du akut skal bruge en ekspres kurer. Du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@sprintcargo.dk. Dog bør du ringe, hvis du har brug for akut transport.

Sprintcargo kan kombinere vejtransport med fly

- i det omfang hvor vigtigt gods skal meget hurtigt frem til modtager og afstanden er stor. 

Sprintcargo - Telefon: +45 86 45 09 99