- ​Du kan kontakte os 24-7-365 dage om året

Farligt gods

Kører vi også med

Ekspreskørsel nationalt & internationalt

​Sprintcargo tilbyder ekspreskørsel i hele Europa. Vi udfører transport af alle slags varer og gods, herunder også levende dyr.

Vi har døgnvagt (24-7-365), og kan således tilbyde alle former for akut kurer- og ekspreskørsel døgnet rundt og året rundt.

Vi er godkendt til flere former for transport​

​Al kørsel med fødevarer sker naturligvis efter alle internationale krav og standarder inden for fødevaresikkerhed. Vi er også godkendt til at køre med farligt gods, og det gælder ADR klasse 1-9 og ADR klasse 1 i Tyskland.

Vi kan tilbyde transport af alle former for temperaturfølsomt gods, hvilket for eksempel kan være fødevarer, medicin, levende dyr og farligt gods.

​Der er både varme- og køleanlæg i vognene, ligesom der naturligvis er temperaturmålere med henblik på at sikre, at der ikke bliver for varmt eller for koldt. Vi kan med andre ord sikre den optimale temperatur for dine varer, gods eller dyr.

Al vores kurerkørsel sker fleksibelt og præcist

​Vores chauffører er veluddannede og lægger vægt på trafiksikkerhed, ligesom vi lægger vægt på sikkerheden omkring dine varer, herunder ved transport af følsomt gods, farligt gods, fødevarer og dyr. Vi bestræber os samtidig på at være fleksible og hurtige samt at overholde vores aftaler om afhentnings- og levereringstidspunkter.

Du kan altid kontakte Sprintcargo, hvis du ønsker flere oplysninger om kurerkørsel i Danmark, Skandinavien og Europa, herunder om vores priser og Forretningsbetingelser. ​

Du kan ringe på telefon +45 86 45 09 99

Sprintcargo - Telefon: +45 86 45 09 99